Pilates

Tuntini perustuu pitkälti suulliseen ohjaukseen niin on tärkeätä, että osaat peruskäsitteet ja asennot. Jos olet käynyt aiemmin pilateksessa ja osaat perusteet, voit tulla tunneille. Muuten suosittelen muutaman yksityistunnin ottamista ennen tunneille tulemista. Silloin saat tunneista enemmän irti. Ryhmän enimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.

SUNNUNTAISIN klo 17.15-18.15
Syyskausi 16.10.-11.12.2022
Hollolan uimahallin peilisali. Käynti terveyskeskuksen puoleisesta päädystä. 

1. Kirjaudu varausjärjestelmään ja ilmoittaudu valitsemallesi tunnille. Varaus tulee tehdä viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua. 
2. Voit maksaa tunnin varausjärjestelmässä tai tunnin alussa. Tunteihin voi käyttää myös liikuntaetuja.
* 1 krt 20 €
* 5 krt 95 € (voimassa 10vko)
3. Tunti tulee peruuttaa 8h ennen tunnin alkua varausjärjestelmässä. Peruuttamattomasta tunnista menee normaali tuntihinta.
4. Ota mukaan tunnille pieni pyyhe ja juomapullo.

REFERENSSIT syksyn 2021 kursseilta:

”Kurssi ylitti odotukset ja oli aivan mahtava. Tunneilla oli ihana ilmapiiri ja ohjaajana olet äärettömän luontainen ja lahjakas. Kykenet huomioimaan samaan aikaan yksilön ja koko ryhmän.”

”Kurssille tunnella ei ollut odotuksia, koska pilatesta ei ole aiemmin tullut kokeiltua. Positiivinen yllätys oli kun alaselkäkipu väheni huomattavasti :)”

”Mukavaa yksilöllistä ohjeistusta! Parin käynnin jälkeen alkoi tuntemaan kehossa liikkeiden hyödyn.”

”Tulin herättelemään raskauden ja synnytyksen jälkeen ”kadonneista” keskivartalon lihaksia ja tukea. Koin, että kurssi oli täydellinen siihen. Vielä on matkaa, mutta tämä oli loistava startti.”

”Kiitos mukavasta kurssista! Tietoisuus sellaisista lihaksista itselle millä tärkeä merkitys omaan ryhtiin ja sen kannatteluun. Hyvin opastettu ja kerrottu mikä vaikuttaa mihinkin.”

”Tulin istumatyön aiheuttaminen jumitilojen avaamisapua hakemaan. Rintarangan tukkoisuus on ollut pidempään ongelmana ja aiheuttanut ikäviä tuntemuksia nukkuessa. Pilates toi apua tukilihasten löytymiseen ja vahvistamiseen. Myös rintarangassa olen huomannut selvää helpotusta. Toimistotyö on helpompaa ja teenkin enemmän töitä seisten. Jatkan ehdottomasti tunneillasi käyntiä. Kiitos, olet tehnyt loistavaa työtä!”

Muut ohjaamani pilatestunnit:
Baia Oy / PilatesLahti, torstaisin
Laitepilates klo 16.30
Pilates klo 17.45
Ilmoittautumiset PilatesLahden kautta. Sinne pääset tästä.