Pilates

Pilates on vuosikymmenien saatossa kehitetty kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa tehokkaasti syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa, kohentaa ja ylläpitää ryhtiä sekä pitää selän terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet. Pilates sopii kaikenikäisille ja –kuntoisille liikkujille, oletpa sitten vasta alkaja tai ammattiurheilija. Varaa itsellesi yksityistunti tai tule mukaan viikkotunneille. Ohjaan myös tunteja tilausryhmille esim. yritysryhmät. Kysy tarjousta!

Erikoistunnit

Äitiyspilates odottaville on rauhallinen pilatestunti, jossa otetaan huomioon raskausajan tuomat muutokset kehossa. Äidin muuttuva keho tarvitsee lempeää liikettä ja tunneilta saat työkaluja pitää itsesi kunnossa läpi raskausajan.  Äitiyspilates ryhmään voit tulla mukaan miltä raskausviikolta tahansa. Tunnit järjestetään pienryhmänä, että kaikki saisivat tarvittavan yksilöllisen ohjauksen. Tulevat ryhmät näet tästä.

Äitiyspilates synnyttäneille auttaaa äitiä vahvistamaan kehoa lempeästi ja turvallisesti synnytystapa huomioiden. Tunti on tarkoitettu pienten vauvojen (n. 6vko – 12kk) äideille, jotka ovat käyneet synnytyksen jälkeisen lopputarkastuksen. Vauvat ovat tervetulleita tunnille. Tunnit järjestetään pienryhmänä, jotta kaikki saisivat tarvittavan yksilöllisen ohjauksen. Tulevat ryhmät näet tästä.