Pilates ja laitepilates

Pilates on vuosikymmenien saatossa hiottu kehonhallintamenetelmä, joka vahvistaa tehokkaasti keskivartaloa, parantaa kehon tasapainoa sekä harjoittaa vahvan ja joustavan lihaksiston. Pilates opettaa tarkkaa koordinaatiota ja kehonhallintaa. Menetelmän positiiviset vaikutukset ovat havaittavissa melko lyhyessäkin ajassa riippuen harjoittelun määrästä.

Pilatesmenetelmän kehittäjä Joseph Pilates kehitti lukuisia laitteita jotka perustuvat erilaisiin jousivastuksiin. Jouset mahdollistavat vastuksen koko liikkeen ajaksi. Laitepilates kehittää myös motorisia taitoja.

Yksityistunti on kunkin asiakkaan henkilökohtaiset toiveet ja tavoitteet huomioiva harjoitustunti. Tunnilla saat tarkkuutta ja uusia ulottuvuuksia omaan pilatesharjoitteluusi, olit sitten vasta-alkaja tai kokeneempi harrastaja. Tunti on myös tehokas tapa tutustua lajiharjoitteluun, oli tavoitteena sitten ryhmätunneille siirtyminen tai pitkäkestoisempi henkilökohtainen valmennus.

Pilates ja pilateslaitteet sopivat erinomaisesti kaikenikäisille ja –kuntoisille liikkujille, oletpa sitten vasta alkaja tai ammattiurheilija. Varaa itsellesi yksityistunti tai tule mukaan pienryhmätunneille. Ohjaan myös tunteja tilausryhmille esim. yritysryhmät. Kysy tarjousta!

Pilateslaitteet:
Reformer tornilla
Wunda Chair
Pilates Arc
Clara Step Barel
Baby Arc