Hinnasto

Fysioterapia, MyFascia ja Akupunkio
ensikäynti 75min 89 €
jatkokäynti 60min 75 €

Utulan voimatreenit
1 krt 20 €
5 krt 75 € (voimassa 10 vko)
10 krt 145 € (voimassa 16 vko)

Pilates ja Spiraalistabilaatio
1 krt 20 €
5 krt 95 € (voimassa 10 vko)
10 krt 180 € (voimassa 16 vko)

Yksityistunnit laitepilates 60min
1 krt 75 €
5 krt 355 €

Duotunti (kaksi henkilöä)
1 krt 45 € / hlö
5 krt 210 € / hlö

PERUUTUKSET
Fysioterapia ja MyFascia
Tehdyn varauksen voi perua 24h ennen käyntiä ajanvarausjärjestelmän kautta. Sairaustapaukset katsotaan tilannekohtaisesti. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoitoajan mukainen hinta.

Pienryhmät
Tehdyn varauksen voi perua 8h ennen harjoitustunnin alkua varausjärjestelmästä. Sarjakortit ovat henkilökohtaisia ja niiden voimassaoloa voi pidentää vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan tunnin mukainen hinta.

Kurssit
Kurssille tehty varaus tulee peruuttaa viikkoa ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutus vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomasta kurssista veloitetaan kurssin mukainen hinta.

Yksityistunnit
Varatut yksityistunnit on peruttava viimeistään 24h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan tunnin mukainen hinta.

MAKSUVÄLINEET
Käteinen, kortti ja MobilePay. Lisäksi liikunnanohjaukseen käyvät maksuvälineiksi Smartum (mobiili ja seteli), Edenred (mobiili) ja ePassi. ePassi Hyvinvoinnilla voi maksaa myös fysioterapiaa. Pienryhmätunnit ja kurssit voi maksaa myös suoraan varausjärjestelmän kautta.

Hinnasto voimassa toistaiseksi. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.