Hinnasto

Fysioterapia ja MyFascia
ensikäynti 75min 85€
jatkokäynti 60min 70 €

Pienryhmät pilates, spiraalistabilaatio 60min
1 krt 20 €
5krt 95 € (voimassa 8vkoa)
10krt 180 € (voimassa 16vko)

Yksityistunnit pilates, spiraalistabilaatio 60min
1 krt 70 €
5 krt 325 €
Paritunti 80 € /pari

Kirkonkylän kesätreenit 2022
1 krt 15€
5 krt 70€ (voimassa 8vkoa)
Kausi 13krt 165€

PERUUTUKSET
Fysioterapia ja MyFascia
Tehdyn varauksen voi perua 24h ennen käyntiä ajanvarausjärjestelmän kautta. Sairaustapaukset katsotaan tilannekohtaisesti. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoitoajan mukainen hinta.

Pienryhmät
Tehdyn varauksen voi perua 8h ennen harjoitustunnin alkua varausjärjestelmästä. Sarjakortit ovat henkilökohtaisia ja niiden voimassaoloa voi pidentää vain lääkärintodistuksella tai pidempiaikaisella oleskelulla toisella paikkakunnalla. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan tunnin mukainen hinta.

Kurssit
Kurssille tehty varaus tulee peruuttaa viikkoa ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutus vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomasta kurssista veloitetaan kurssin mukainen hinta.

Yksityistunnit
Varatut yksityistunnit on peruttava viimeistään 24h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan tunnin mukainen hinta.

KELA-KORVAUKSET                            
Voit tulla fysioterapiaan lääkärin lähetteellä tai ilman. Lääkärin lähetteellä kela-korvaus on 60min 8€. Korvaus hyvitetään suoraan käyntisi yhteydessä.

MAKSUVÄLINEET
Käteinen, kortti ja MobilePay. Lisäksi liikunnanohjaukseen käyvät maksuvälineiksi Smartum (mobiili ja seteli), Edenred (mobiili), Eazybreak ja ePassi. ePassi Hyvinvoinnilla voi maksaa myös fysioterapiaa. Pienryhmätunnit ja kurssit voi maksaa myös suoraan varausjärjestelmän kautta.

Hinnasto voimassa toistaiseksi. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.