Eevis

Olen Eevamari ”Eevis”, urheileva fysioterapeutti, pilatesohjaaja, valmentaja, kolmen pienen lapsen äiti sekä maatalous- ja koneurakointiyrittäjä. Oma huippu-urheiluaika maasto- ja ampumahiihdossa herätti mielenkiinnon kehon toiminnallisuudesta ja liikkeestä sekä mahdollisuudesta kehittää sitä urheilijan ammatissa. Myöhemmin kolmen lapsen äitinä halusin myös palautua raskausajasta ja synnytyksistä takaisin urheilun pariin. Hyvä kehonhallinta ja tietoisuus liikkeessä auttavat kehoa toimimaan paremmin. Se motivoi minua etsimään jokaiselle sopivan tavan liikkua. 

Fysioterapeuttina suhtaudun työhöni intohimoisesti ja uteliaisuudella. Manuaalinen hoitaminen ja liikkeen ohjaaminen on tärkeä elementti työssäni. Haluan kehittää itseäni osallistumalla säännöllisesti koulutuksiin ja syventää osaamistani.

Faskiat ja lihastoimintaketjut ovat kiinnostaneet minua aina ja ymmärrys niiden toiminnasta on auttanut  toisaalta ymmärtämään syvemmin kehon liikettä, toiminnallisuutta ja mahdollisia puutteita. MyFascia opinnot on syventänyt entisestään ajatteluani ja osaamistani ja ovat koonneet yhteen kaikkea oppimaani.

Liikkuminen on ollut minulle iso asia läpi elämäni ja fysioterapeutiksi opiskelu olikin sen vuoksi luonnollinen valinta. Olen ohjannut erilaisia liikuntaryhmiä yli kymmenen vuoden ajan. Haluankin siirtää työni kautta vuosien varrella omaksumani tieto-taidon asiakkaideni käytettäväksi. Pilatesharjoittelu tuli harjoitusohjelmaani yli kymmenen vuotta sitten, koska se tarjosi loistavan tavan tasapainottaa kehoa tehden siitä samalla vahvemman ja liikkuvamman. Olen opiskellut pitkän pilateskoulutuksen matto- ja laitepuolella.

Mun juttu on ollut aina tuki- ja liikuntaelinfysioterapia sekä liikkeen ohjaaminen. Viime vuosina olen syventänyt tietoa hermoston vaikutuksesta kehon toimintaan, manuaalisesta hoitamisesta sekä miten saadaan kuntoutujan yksilölliset tarpeet huomioiden monipuolinen ja riittävän pitkälle viety progressio terapeuttisesta harjoittelusta voimaharjoitteluun asti. Ja näkee minut välillä asiakkaiden kanssa myös suksilla. 🙂