Eevis

Olen Eevamari “Eevis”, urheileva fysioterapeutti, pilatesopettaja, fysiikkavalmentaja, kolmen pienen lapsen äiti ja yrittäjä. Oma huippu-urheiluaika herätti mielenkiinnon kehon toiminnallisuudesta ja liikkeestä sekä mahdollisuudesta kehittää sitä urheilijan ammatissa. Myöhemmin kolmen lapsen äitinä halusin myös palautua raskausajasta ja synnytyksistä takaisin urheilun pariin. Hyvä kehonhallinta ja tietoisuus liikkeessä auttavat kehoa toimimaan paremmin. Se motivoi minua etsimään jokaiselle sopivan tavan liikkua. 

Fysioterapeuttina suhtaudun työhöni intohimoisesti ja uteliaisuudella. Manuaalinen hoitaminen ja liikkeen ohjaaminen on tärkeä elementti työssäni. Haluan kehittää itseäni osallistumalla säännöllisesti koulutuksiin ja syventänyt osaamistani. Oma keho on ollut hyvä harjoittelun kohde jalostaessa opittuja asioita asiakkaille. 

Faskiat ja lihastoimintaketjut ovat kiinnostaneet minua aina ja ymmärrys niiden toiminnasta on auttanut  toisaalta ymmärtämään syvemmin kehon liikettä, toiminnallisuutta ja mahdollisia puutteita. MyFascia opinnot on syventänyt entisestään ajatteluani ja osaamistani ja ovat koonneet yhteen kaikkea oppimaani.

Liikkuminen on ollut minulle iso asia läpi elämäni ja fysioterapeutiksi opiskelu olikin sen vuoksi luonnollinen valinta. Olen ohjannut erilaisia liikuntaryhmiä yli kymmenen vuoden ajan. Haluankin siirtää työni kautta vuosien varrella omaksumani tieto-taidon asiakkaideni käytettäväksi. Pilatesharjoittelu tuli harjoitusohjelmaani yli kymmenen vuotta sitten, koska se tarjosi loistavan tavan tasapainottaa kehoa tehden siitä samalla vahvemman ja liikkuvamman. Olen opiskellut pitkän pilateskoulutuksen matto- ja laitepuolella.

Mun juttu on ollut aina tuki- ja liikuntaelinfysioterapia sekä liikkeen ohjaaminen. Viime vuosina mielenkiinto on ollut manuaalisen hoitamisen kehittämisessä sekä miten saadaan kuntoutujan yksilölliset tarpeet huomioiden monipuolinen ja riittävän pitkälle viety progressio terapeuttisesta harjoittelusta voimaharjoitteluun asti.

Alla listattuna tärkeimmät koulutuskokonaisuudet:

Fysioterapeutti (AMK) 2007
Selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoidon peruskurssit (C1/C2) I-III 2009-2012
Anatomy Trains I ja II 2015
Urheilufysioterapian peruskurssi 2015
Fascia movement taping I-II 2016
Dynamic Tape 2016
Spiraalistabilaatio 1A + 1B 2017
Äitiysfysioterapian peruskurssi 2017
Spiraalistabilaatio 1C + 1D 2018
Diastasis rectus abdominis – toiminnallinen keskivartalo 2019
Spiraalistabilaatio, 7A + 7B sport 2019
Lantionpohjan fysioterapian peruskurssi 2019
Äitiysfysioterapian kliiniset perustaidot 2019
MyFascia moduulit I-III 2019
FasciaMethod, ProMethod ja PowerMethod 2019
Toiminnallinen anatomia ja pinta-EMG 2020
Somatic Center, pilatesohjaaja 2020
MyFascia, moduuli IV 2020
Marin Sport Performance I, voimaharjoitteluvalmentaja 2020
Fascia, purenta ja yläniska 2020
Laitepilatesopettaja 2021