Eevis

Olen Eevamari “Eevis”, urheileva fysioterapeutti ja kolmen lapsen äiti. Oma huippu-urheiluaika herätti mielenkiinnon kehon toiminnallisuudesta ja liikkeestä sekä mahdollisuudesta kehittää sitä urheilijan ammatissa. Myöhemmin kolmen lapsen äitinä halusin myös palautua raskausajasta ja synnytyksistä takaisin urheilun pariin. Hyvä kehonhallinta ja tietoisuus liikkeessä auttavat kehoa toimimaan paremmin. Se motivoi minua etsimään jokaiselle sopivan tavan liikkua. 

Fysioterapeuttina suhtaudun työhöni intohimoisesti ja uteliaisuudella. Manuaalinen hoitaminen ja myös ohjaaminen on tärkeä elementti työssäni. Haluan kehittää itseäni osallistumalla säännöllisesti koulutuksiin. Oma keho on ollut hyvä harjoittelun kohde jalostaessa opittuja asioita asiakkaille. 

Faskiat ja lihastoimintaketjut ovat kiinnostaneet minua aina ja ymmärrys niiden toiminnasta on auttanut  toisaalta ymmärtämään syvemmin kehon liikettä, toiminnallisuutta ja mahdollisia puutteita. MyFascia opinnot on syventänyt entisestään ajatteluani ja osaamistani ja ovat koonneet yhteen kaikkea oppimaani.

Liikkuminen on ollut minulle iso asia läpi elämäni ja fysioterapeutiksi opiskelu olikin sen vuoksi luonnollinen valinta. Olen ohjannut erilaisia liikuntaryhmiä yli kymmenen vuoden ajan. Haluankin siirtää työni kautta vuosien varrella omaksumani tieto-taidon asiakkaideni käytettäväksi. Pilatesharjoittelu tuli harjoitusohjelmaani yli kymmenen vuotta sitten, koska se tarjosi loistavan tavan tasapainottaa kehoa tehden siitä samalla vahvemman ja liikkuvamman. Sen innoittamana kävin Somatic Pilates -ohjaajakoulutuksen ja elokuussa 2020 olen aloittanut laitepilatesopettaja opinnot. Spiraalistabilaatiota olen ohjannut 1,5 vuotta ja se on täydentänyt osaamistani. Mielestäni jatkuva itsensä kehittäminen onkin paras tapa haastaa itseä ja syventää ammatillista osaamista.