Pilates peruskurssi

SU 14.1.-18.2.2024 klo 16.00 – 17.00, yhteensä 5 kertaa.
28.1.2024 ei ole tuntia.

Hollolan uimahallin peilisali. Käynti terveyskeskuksen puoleisesta päädystä. 

Pilates peruskurssilla syvennytään pilateksen maailmaan ja harjoitteisiin. Kurssilla lähdetään perusteista, että saisit mahdollisimman hyvät valmiudet jatkaa harjoittelua. Opetan tarkasti ja ohjaan myös manuaalisesti. Säännöllisellä harjoittelulla opit varmasti. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua viikkotunneilla. Kurssi sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Ryhmän enimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä. Ryhmä toteutuu 4 osallistujalla.

1. Kirjaudu varausjärjestelmään ja ilmoittaudu kurssille. 
2. Voit maksaa kurssin varausjärjestelmässä tai ensimmäisellä kerralla. Kurssiin voi käyttää myös liikuntaetuja. Hinta 99€.
3. Kurssi tulee peruuttaa viikkoa ennen kurssin alkua varausjärjestelmässä tai soittamalla p. 0408374900. Peruutus tämän jälkeen vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomasta kurssista menee normaali kurssin hinta. 
4. Ota mukaan tunnille pieni pyyhe ja juomapullo.
5. Kurssista voi yhden pois jäännin korvata viikkotunneilla, jos tunneilla on tilaa.

Ota ystävällisesti yhteyttä, jos jokin asia jää mietityttämään.

REFERENSSIT peruskursseilta:

”Kurssi ylitti odotukset ja oli aivan mahtava. Tunneilla oli ihana ilmapiiri ja ohjaajana olet äärettömän luontainen ja lahjakas. Kykenet huomioimaan samaan aikaan yksilön ja koko ryhmän.”

”Kiitos hyvästä opetuksesta/ohjauksesta sekä inspiraatiosta. Tämä jatkuu osaltani.”

”Aloitus kivan rauhallinen ja iso plussa yksityiskohtaisesta ohauksesta. Ehti rauhassa keskittyä perusasioihin.”

”Aivan ihana ja ammattitaitoinen ohjaus.”

”Kurssille tunnella ei ollut odotuksia, koska pilatesta ei ole aiemmin tullut kokeiltua. Positiivinen yllätys oli kun alaselkäkipu väheni huomattavasti :)”

”Mukavaa yksilöllistä ohjeistusta! Parin käynnin jälkeen alkoi tuntemaan kehossa liikkeiden hyödyn.”

”Tulin herättelemään raskauden ja synnytyksen jälkeen ”kadonneista” keskivartalon lihaksia ja tukea. Koin, että kurssi oli täydellinen siihen. Vielä on matkaa, mutta tämä oli loistava startti.”

”Kiitos mukavasta kurssista! Tietoisuus sellaisista lihaksista itselle millä tärkeä merkitys omaan ryhtiin ja sen kannatteluun. Hyvin opastettu ja kerrottu mikä vaikuttaa mihinkin.”

”Tulin istumatyön aiheuttaminen jumitilojen avaamisapua hakemaan. Rintarangan tukkoisuus on ollut pidempään ongelmana ja aiheuttanut ikäviä tuntemuksia nukkuessa. Pilates toi apua tukilihasten löytymiseen ja vahvistamiseen. Myös rintarangassa olen huomannut selvää helpotusta. Toimistotyö on helpompaa ja teenkin enemmän töitä seisten. Jatkan ehdottomasti tunneillasi käyntiä. Kiitos, olet tehnyt loistavaa työtä!”