Valmennus

Haluaisitko salille, mutta et tiedä mitä siellä pitäisi tehdä? Haluaisitko lisää voimaa, suorituskykyä ja hyvinvointia? Tai mahdollisesti lisää vinkkejä hiihtämiseen? Silloin minä voin auttaa päästäksesi tavoitteeseen.

Voimaharjoittelu
Voimaharjoitteluun saat sinulle suunnitellun treeniohjelmoinnin joka ottaa huomioon sinun tavoitteesi ja mahdollisen lajisi. Etenet selkeän ja progressiivisen harjoitussuunnilman mukaan ilman ylimääräisiä kikkailuja. Harjoittelu suunnitellaan jokaisen kuntotasoon sopivaksi. Tämä sopii niin aloittelijoille kuin urheilijoille, jotka haluavat asettaa itselleen tavoitteet. Urheilijan kanssa yhteistyössä on lajivalmentaja. Harjoittelussa hyödynnetään sinun käyttämääsi salia. Jos sinulle kolahtaa lähteä treenaamaan minun valmennukseen niin ota yhteyttä eevamari@fysioeevis.fi tai p. 040 8374900. Sovitaan ensin maksuton valmennustarpeen kartoitus!

Hiihdon opetus
Voit olla suksien kanssa ensi kertalainen tai jo pidempään suksien päällä viihtynyt. Otan huomioon sinun lähtötasosi ja toiveesi opetuksen suhteen. Ota mukaan kaveri tai useampi. Opetan myös yritysryhmiä. Hiihdon opetuksessa hyödynnetään Hollolan ja Lahden seudun latuja. Ota yhteyttä niin sovitaan jatkosta!