Valmennus

Haluaisitko aloittaa säännöllisen harjoittelun, mutta et tiedä miten sen rakentaisi? Kaipaatko omaan lajiin oheisharjoittelua? Onko tavoitteena lisätä voimaa, liikkuvuutta, suorituskykyä ja hyvinvointia? Vai tasapainottaa kehosi liikkuvuusominaisuuksia, vähentää kiputiloja ja ennaltaehkäistä vammoilta? Silloin minä voin auttaa päästäksesi tavoitteeseen.

Saat sinulle suunnitellun treeniohjelmoinnin kehon kartoituksen perusteella, joka ottaa huomioon sinun tavoitteesi ja mahdollisen lajisi. Etenet selkeän ja progressiivisen harjoitussuunnilman mukaan ilman ylimääräisiä kikkailuja. Harjoittelu suunnitellaan jokaisen kuntotasoon sopivaksi. Osaan huomioida myös raskauden ja synnytyksen vaikutuksen harjoitteluun. Tämä sopii niin aloittelijoille, kuntoutujille kuin urheilijoille, jotka haluavat asettaa itselleen tavoitteet. Voimaharjoittelussa hyödynnetään sinun käyttämääsi salia tai vastaanoton ulkoilmasalia.

Jos sinulle kolahtaa lähteä treenaamaan minun valmennukseen niin ota yhteyttä eevamari@fysioeevis.fi tai p. 040 8374900. Kartoitetaan sinulle soveltuva valmennus!