Hollolan kesätreenit 2022

Sinulle joka haluat oppi uutta ja tykkäät liikkua ulkona. Jokainen saa oman kuntonsa mukaan sopivasti haastetta. Kaiken lisäksi se on hauskaa ja motivoivaa. Harjoitukset koostuvat erilaisista voimaharjoituksista joissa haastat koko kehoa. Harjoituksissa hyödynnetään oman kehon painoa ja erilaisia välineitä mm. kahvakuulia, TRX-nauhoja, vastuskuminauhoja sekä painopalloja. Välineet tulee ohjaajan puolesta. Halutessasi voit tuoda oman patjan.

Hollolan kesätreenit järjestetään maanantaisin touko- (ei 23.5.), kesä- ja elokuussa klo 18.00-19.00 Hollolan kirkonkylän uimarannalla osoitteessa Rantatie 895, Hollola kk.

1. Ilmoittautuminen varausjärjestelmän kautta. Varaus tulee tehdä viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua. 
2. Voit maksaa tunnin varausjärjestelmässä tai paikan päällä (käteinen, kortti, mobilepay). Tunteihin voi käyttää myös liikuntaetuja.
* 1 krt 15€
* 5 krt 70€ (voimassa 10vkoa)
* kausi 13krt 160€ 
3. Tunti tulee peruuttaa 8h ennen tunnin alkua varausjärjestelmässä. Peruuttamattomasta tunnista menee normaali tuntihinta.
4. Sarjakortit ovat henkilökohtaisia ja niiden voimassaoloa voi pidentää vain lääkärintodistuksella. Mahdolliset hyvitykset käsitellään tapauskohtaisesti.

Nähdään rannalla!